Home2018

2018 October

Akademia HollywoodBlog

Urban Art është një nga klasat më të preferuara nga adoloshentët. Klasa fillon të punojë me teknika të stickerit, për të vazhduar me wheatpaste dhe stencil. Në këtë klasë merren dhe njohuritë bazike në Photoshop dhe ILlustrator.   Klasa mblidhet të enjteve dhe të të martave në darkë.  

Sound Production është risia e vitit akademik 2018-2019 Me 6 poste Ableton Live dhe Ableton Push, për 10 javë nxënësit ftohen të mësojnë mbi teknikat e sound production dhe të krijojnë këngët e tyre. Klasa ka pagesë trimestrale prej 9500 Lekësh. Klasa e Sound Production ka disa orare të mërkurën pasdite

Të mërkurave, ora e Rock101 jepet për të gjithë ata muzikantë të cilët duan të eksperimentoj në një grup dhe të luajnë si një band. Rock101 mblidhet një herë në javë, por oraret janë të përcaktuara thuajse çdo ditë. Klasat kolektive në Akademinë Hollywood kanë pagesa semestrale çdo 10 javë. Tarifa e një semestri të...

Të mërkurave dhe të premteve në 17:30 ora kolektive e Muz mbledh fëmijë të ciklit parashkollor për orën më argëtuese muzikore. Është një orë mësimi në javë për fëmijët e grupmoshave 3-7 vjeç. Muzika tek ata vjen natyrshëm. atë çka ndodh në Muz është që nëpërmjet lojës fëmijët sensibilizohen për njohuritë që ata kanë. Njihen me...

Klasa më e re e këndimit nis në Tetor të 2018   E ideuar për të gjithë muzikantët që ndjekin leksione në Akademinë Hollywood, por dhe të jashtëm, organizohen gjithsej 3 takime për këtë klasë. Të enjteve dhe të premteve në orën 17:00 (Pa audicion) dhe të enjteve në 17:45 (me audicion) Këndimi në grup...

Çdo të hënë pasdite dhe të shtunë Paradite grupmosha të ndryshme takohen për klasën e Aktrimit në Sallën Ioensco.  Teatri është një mjet shumë efektiv për fëmijët e të gjitha aftësive dhe moshave. Kurset janë 10 javë dhe përfshijnë dy grupmosha (e para 4-6 vjeç dhe e dyta 7-10) e zhvillohen një herë në javë nga 60...

Për të gjithë nxënësit e Akademisë Hollywood që ndjekin leksione muzikore klasat e Teorisë ofrohen pa pagesë për të gjithë nxënësit. Oraret e klasave të teorisë janë të enjteve dhe të premteve në 16:15. Nëse doni të regjistroheni në këtë klasë, shkoni në faqen e dedikuar për studentët duke klikuar këtu: Zona e STUDENTËVE dhe...

Kontaktoni
Rruga Qemal Stafa 206, Tiranë
069 22 11158
Email