fbpx
 

Leksionet Muzikore

25/10/2018

Në Akademinë Hollywood, leksionet e muzikës mund të ndiqen individualisht apo semi-individuale (2-3 persona).

Leksionet ofrohen një herë apo dy herë në javë, me orare të përcaktuara që në momentin e regjistrimit. Leksionet mund të zgjasin prej 30, 45 apo 60 minuta.

Tarifat variojnë sipas minutazhit të një leksioni dhe frekuentimit javor.  Leksionet muzikore mund t’i ndiqni në:   Piano, Violinë, Kitarë, Bateri, Vokal, Flaut, Bass, Cello, Ukulele etj.

Akademia Hollywood ofron dhe mundësi studimi pa pagesë për të gjithë ata që frekuentojnë leksionet muzikore.


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/customer/www/akademiahollywood.com/public_html/wp-content/themes/tabula/views/prev_next.php on line 10
previous
Pak vëmendje para dhe pas koncerte
next
Teori Muzikore