fbpx
 

Rock101

25/10/2018

Të mërkurave, ora e Rock101 jepet për të gjithë ata muzikantë të cilët duan të eksperimentoj në një grup dhe të luajnë si një band. Rock101 mblidhet një herë në javë, por oraret janë të përcaktuara thuajse çdo ditë.

Klasat kolektive në Akademinë Hollywood kanë pagesa semestrale çdo 10 javë.

Tarifa e një semestri të klasës së Teatrit kushton 8500 Lekë ose 5500 Lekë për studentët e regjistuar në një tjetër klasë në Akademinë Hollywood.


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/customer/www/akademiahollywood.com/public_html/wp-content/themes/tabula/views/prev_next.php on line 10
previous
muz
next
Sound Production