fbpx
 

Sound Production

25/10/2018

Sound Production është risia e vitit akademik 2018-2019

Me 6 poste Ableton Live dhe Ableton Push, për 10 javë nxënësit ftohen të mësojnë mbi teknikat e sound production dhe të krijojnë këngët e tyre.

Klasa ka pagesë trimestrale prej 9500 Lekësh.

Klasa e Sound Production ka disa orare të mërkurën pasdite


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/customer/www/akademiahollywood.com/public_html/wp-content/themes/tabula/views/prev_next.php on line 10
previous
Rock101
next
Urban Art