fbpx
 

Teori Muzikore

25/10/2018

Për të gjithë nxënësit e Akademisë Hollywood që ndjekin leksione muzikore klasat e Teorisë ofrohen pa pagesë për të gjithë nxënësit.

Oraret e klasave të teorisë janë të enjteve dhe të premteve në 16:15.

Nëse doni të regjistroheni në këtë klasë, shkoni në faqen e dedikuar për studentët duke klikuar këtu: Zona e STUDENTËVE

dhe pasi të keni shkruar passwordin e dedikuar mund të plotësoni formën përkatëse për regjistrimin në klasën e Teorisë.


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/customer/www/akademiahollywood.com/public_html/wp-content/themes/tabula/views/prev_next.php on line 10
previous
Leksionet Muzikore
next
Teatër/Dramë