Home2019

2019 January

Akademia HollywoodBlog

Sa ndjesi e bukur të festosh plot 10 vite të Akademisë Hollywood!  Sa kujtime dhe gëzime që përmbledhin këto 10 vite dhe sa kuriozë që jemi se çdo të sjellin vitet në vazhdim.  Plot 3652 ditë nga hapja zyrtare e Akademisë Hollywood, dhe shpeshherë duket si javën e kaluar. Në këtë dekadë, me besimin tuaj...

Kontaktoni
Rruga Qemal Stafa 206, Tiranë
069 22 11158
Email