fbpx
 

Data 2, 3, dhe 4 Dhjetor

04/12/2019

Përshëndetje,

Ju njoftojmë që në datat 2, 3, dhe 4 Dhjetor Akademia Hollywood do të jetë e hapur prej orës 15:30 – 18:00 për klasa të hapura, për cilido që ka dëshirë të kalojë.

 

Klasat e hapura janë momente të mira shtendosjeje.

Në Akademinë Hollywood, do të gjeni pedagog për të gjitha dispilinat muzikore që ne ofrojmë.

Për klasat e Teatrit do ju lajmërojmë një tjetër ditë.

 

Për çdo pyetje, 0692211158

 

Ju faleminderit,

 

 


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/customer/www/akademiahollywood.com/public_html/wp-content/themes/tabula/views/prev_next.php on line 10
previous
Koncerti nr. 3 op. 37, Beethoven
next
Ne duam të ndihmojmë, por kemi nevojë dhe për ndihmën tuaj