fbpx
 

Camilla Cabello dhe Shawn Mendes – Senorita

18/12/2019
E dini ju që në këto muajt e fundit të 2019,
kënga më e kërkuar në Akademinë Hollywood ka qenë: Senorita??
Besoj se çdo mësues i pianos e ka printuar partin
dhe ia ka mësuar fëmijëve këtë këngë!!
Ndërkohë nëse dhe ju e dëshironi partin e pianos në versionin
elementar, mund të klikoni tek foto e mëposhtme!

 

 

 


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/customer/www/akademiahollywood.com/public_html/wp-content/themes/tabula/views/prev_next.php on line 10
previous
Ja na erdhi Viti i Ri
next
Prej 2009 Akademia Hollywood!