Home2020

2020 January

Akademia HollywoodBlog

Prej 2009 kemi patur fatur të ndërtojmë e të punojmë në Akademinë Hollywood. Për këto 11 vite, do donim t’ju falenderonim të gjithë stafit që prej vitesh kanë bashkëpunuar me ne, të gjithë nxënësit dhe prindërit që besuan në punën tonë. Në këto vite, ne jemi rritur profesionalisht dhe artistikisht, dhe kemi parë të rriten...

Kontaktoni
Rruga Qemal Stafa 206, Tiranë
069 22 11158
Email