fbpx
 

Prej 2009 Akademia Hollywood!

15/01/2020

Prej 2009 kemi patur fatur të ndërtojmë e të punojmë në Akademinë Hollywood.

Për këto 11 vite, do donim t’ju falenderonim të gjithë stafit që prej vitesh kanë bashkëpunuar me ne, të gjithë nxënësit dhe prindërit që besuan në punën tonë.

Në këto vite, ne jemi rritur profesionalisht dhe artistikisht, dhe kemi parë të rriten nxënësit tanë.

Krenarë për punën e tyre, për arritjet e tyre dhe akoma më krenarë që muzikën  dhe artin e kanë pjesë të përditshmërisë së tyre.

Ju falenderojmë,

dhe shpresojmë për më shumë vite të mbara!

 


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/customer/www/akademiahollywood.com/public_html/wp-content/themes/tabula/views/prev_next.php on line 10
previous
Camilla Cabello dhe Shawn Mendes - Senorita
next
Piter dhe Ujku