Home2020

2020 March

Akademia HollywoodBlog

Përshëndentje nxënës, prindër dhe miq të Akademisë Hollywood, Siç dhe jemi informuar në media këto ditë, përhapja shpejtë e coronavirusit në Shqipëri si dhe në botë është bërë një problem për të gjithë qytetarët. Për të parandaluar dhe për të ulur riskun e shpërndarjes së virusin dhe për të ndihmuar familjet që të ndihen të...

          Piteri dhe Ujku është një vepër e kompozuar nga Sergei Prokofiev për fëmijët   Në këtë link do të gjeni dhe file PDF të PITERIT   Shkarko librin e PITERIT DHE UJKUT muzikën për secilin karakter mund ta dëgjoni këtu:     Piteri                ...

Kontaktoni
Rruga Qemal Stafa 206, Tiranë
069 22 11158
Email