fbpx
 

Piter dhe Ujku

02/03/2020

 

 

 

 

 

Piteri dhe Ujku është një vepër e kompozuar nga Sergei Prokofiev për fëmijët

 

Në këtë link do të gjeni dhe file PDF të PITERIT

 

Shkarko librin e PITERIT DHE UJKUT

muzikën për secilin karakter mund ta dëgjoni këtu:

 

 

Piteri  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PATA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MACJA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ZOGU

 

 

 

 

 

 

GJYSHI

 

 

 

 

 

UJKU

 

 

 

 

 

 

GJUETARËT

.

 

 

 

 

 

 

 

Më poshtë mund të ndiqni të plotë dhe videon e Piterit dhe Ujkut


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/customer/www/akademiahollywood.com/public_html/wp-content/themes/tabula/views/prev_next.php on line 10
previous
Prej 2009 Akademia Hollywood!
next
Leksionet virtuale në mbrojtje të Covid-19