fbpx
 

Materiale Auditive për fëmijët 3-7 Vjeç

15/03/2020

Në këto ditë Mars ku fëmijët janë ende nëpër shtëpitë e tyre, po nisim të bëjmë disa Podcaste për fëmijët 3-7 Vjeçarë mbi tingujt.

Seria e parë do të flasë për Tingujt e motit! Mot me shi, mot i mirë, zogj etj

Ndiqni Videon!

 

Dhe mos harroni të shkoni në www.akademiahollywood.com/mars2020 për të parë të gjitha aktivitetet që kemi postuar deri më tani!

 

 

 


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/customer/www/akademiahollywood.com/public_html/wp-content/themes/tabula/views/prev_next.php on line 10
previous
Aktivitete 13 Mars
next
Të njohim tingujt - Seria 02 - Qyteti