MuzArt

Shoqata ndihmuese për iniciativa më të medhaja në edukimin muzikor dhe teatral

Krijuar më 2013

Shoqata MuzArt e krijuar nga vetë stafi akademik i "Akademisë Hollywood" në mbështetjeve të aktiviteteve jashtë ambienteve të Akademisë Hollywood. Qëllimi i MuzArt është krijimi i aktiviteteve gjithëpërfshirëse dhe pa pagesë për të rinjtë e Tiranë që janë të interesuar në edukimin muzikor ose teatral.
https://akademiahollywood.com/wp-content/uploads/2023/05/278011140_7167602046645370_4515429652981959067_n-640x800.jpg

2018

Kori, Orkestra në bashkëpunim me Bashkinë e Tiranës dhe qendrën TEN
https://akademiahollywood.com/wp-content/uploads/2023/05/65296634_2774030292669256_6127430971332493312_n-640x480.jpg

2019

Kor, Orkestër, SoundDesign dhe shumë aktivitete të tjera së bashku me Bashkinë Tiranë.
https://akademiahollywood.com/wp-content/uploads/2023/05/66409940_2805516229520662_4588056272300933120_n-640x800.jpg