Klasat e Teatrit

257978551_6373632079375708_2058432961382041405_n
257139081_6373610766044506_6552196976306228192_n
257733672_6373609216044661_4315100205214522326_n

Disa nga ambientet e Akademisë Hollywood

Imazhe nga koncerte dhe nga klasat

Koncerte