Koncertet e Akademisë Hollywood

Eksperienca pozitive për ju dhe fëmijët tuaj
https://akademiahollywood.com/wp-content/uploads/2023/05/55502494_2523754584363496_6390980979342704640_n.jpg

Koncertet Dimërore

Në javën e tretë të Dhjetorit, Akademia Hollywood kujdeset që çdokush nga nxënësit që ka dëshirë të ketë mundësinë për të provuar daljen në skenë.
Koncertet janë të ndara për nxënësit e disiplinave te ndryshme dhe çdo ditë i përkushtohet asaj disipline.
Nxënësit dalin në koncert me pjesët e tyre të përgatitura gjatë tremujorit të parë dhe shumë prej tyre dalin dhe të shoqëruar nga mësuesit apo në duete e trio.
Koncertet e Dhjetorit organizohen në një ambient festiv edhe për vetë faktin që përkon me periudhën e festave të Fundvitit.

Koncertet pranverore

Koncertet pranverore ose dhe "Open Mic" të pranverës janë mundësi për këdo nga nxënësit që të shpalosë punën e tij/saj në skenë.
Koncertet pranverore zhvillohen në sallën "Ionesco" ku çdo datë i përket një prej pedagogëve tanë dhe klasës së tyre.
Këto koncerte të vogla janë një hap shumë i mirë dhe i nevojshëm që fëmijët të mësohen e të njihen sa më mirë me skenën.
Gjithashtu gjatë pranverës organizohen dhe "Open Mic" e cila është të mërkurave dhe kushdo mund të marrë pjesë.
https://akademiahollywood.com/wp-content/uploads/2023/05/258216571_6373659019373014_8323021237778009108_n.jpg
https://akademiahollywood.com/wp-content/uploads/2023/05/64929975_2764588546946764_5735241225313714176_n.jpg

Koncertet Verore

Me ardhjen e muajit Qershor nisin dhe koncertet e fund sezonit për Akademinë Hollywood.
Këto janë koncertet ku numri i pjesëmarrësve është më i madh.

Koncertet e muajit Qershor mund të organizohen në salla të ndryshme në Tiranë, por shpeshherë organizohen dhe në ambiente të hapura, të cilat sjellin një ndjesi familjariteti pasi studentët dhe familjet sjellin dhe ushqime për t'i ndarë me të gjithë të tjerët.

Aplikoni këtu!