https://akademiahollywood.com/wp-content/uploads/2024/05/Untitled-2-2-640x989.png
https://akademiahollywood.com/wp-content/uploads/2023/05/257388550_6373667179372198_6786849742529097904_n.jpg

Çdo 21 QershorROCKFEST

FESTA E MUZIKËS

Festa më e madhe e muzikantëve të rinj në Tiranë ndodh çdo 21 Qershor!
Me rastin e Festës Ndërkombëtare të Muzikës (Fete de la Musique) Akademia Hollywood prej vitit 2010 ka organizuar ROCKFEST-in në këtë datë ku qindra të rinj kanë luajtur në formatet e një bandi.
Duke qenë që është festë: Rockfest është i hapur për të gjithë dhe gjithmonë gjen dhe BBQ dhe pije freskuese për të kaluar sa më mirë!