Akademia Hollywood prezanton:Shfaqjet teatrale

Dy data në vit dhe plot 8-10 shfaqje!
https://akademiahollywood.com/wp-content/uploads/2019/05/quote_sign_white.png

„Shkolla e Teatrit tek Akademia Hollywood është për cilido që ka dëshirë teatrin dhe edukim teatral. Do ia këshilloja të gjithëve. ”

Fiona Gj.
Nxënëse

„Djali im në më pak se 3 muaj duke ndjekur klasën e aktrimit filloi të artikulohet më mirë dhe r e tij u bë më e dukshme. I jam përjetë falenderuese pedagoge Sonës.”

Albana K.
Prind

„Unë kam shokë në klasë, shokë në pallat, por shokët që më kuptojnë më mirë janë ata të grupit tim të teatrit”

Mario L.
Nxënës

„Nga kërkimi në internet gjeta klasat e teatrit tek Akademia Hollywood. 5 muaj më vonë isha në skenë dhe isha pjesë e një trupe teatrale. Ka qenë kërkimi më i mirë në google.”

Sidorela F.
Nxënës

Shkolla e Teatrit

Në Akademinë Hollywood ne besojmë në një edukim të mirë teatral me një gjuhë të pastër shqipe dhe me një artikulim të bukur.
Klasat e teatrit zgjasin 55 minuta dhe janë në grupe të vogla prej 4-6 nxënësish me moshë të përafërt.
Ne besojmë se rezultati më i mirë është kur nxënësit janë të së njëjtës moshë dhe grupet e vogla u japin mundësi secilit të ndjejë përkushtimin dhe kohën që i takon.
https://akademiahollywood.com/wp-content/uploads/2019/05/inner_card_image_01.jpg
Klasa Teatri
Fillestarët

Viti i parë është viti ku fëmijët dhe të rinjtë mësohen me të qënurit pjesë e një trupe teatrale dhe marrin leksioni pas leksioni njohuri të reja mbi skenën dhe teatrin.

https://akademiahollywood.com/wp-content/uploads/2019/05/inner_card_image_02.jpg
Klasa teatri

Aktorët e rinj

Në vitin e dytë dhe të tretë në klasën e teatrit, nxënës jane më të mësuar me skenën dhe kanë më shumë vetbesim. Ata mësohen me sfidat dhe me teknikat e reja që mësojnë.

https://akademiahollywood.com/wp-content/uploads/2019/05/inner_card_image_03.jpg
Klasa Teatri

Të avancuarit

Në vitin e tyre të katërt apo më shumë në ndjekje të klasave të teatrit, fëmijët dhe të rinjtë janë gati për të marrë role më të vështira si dhe shumë prej tyre kanë zgjedhur të kenë aktrimin apo regjinë si pjesë e shkollimit të tyre profesional.

Akademia Hollywood prezanton:Teatër

0123456789001234567890012345678900123456789001234567890 Lekë
Datat
Shtator - 21 Qershor
Pedagogë
Sonila Kapidani
Shkëlzen Berisha
Kohëzgjatja e pagesës
10 javore

Në Shkurt dhe në Qershor2 Shfaqje në vit