fbpx
 

BATERI

https://akademiahollywood.com/wp-content/uploads/2019/05/schedules_image_04-640x288.jpg

Kurse Baterie

Bateria është zemra e çdo kënge!

Klasat e baterisë në Akademinë Hollywood fillojnë që në moshën 5 vjeçare me leksionet 30 minuteshe!

Ne jemi shumë krenarë që kemi 2 dhoma baterie në Akademinë Hollywood dhe 3 bateri të plota, si dhe perkusione!

Bateria është një super instrument dhe një baterist fiton multitasking pasi i duhet të lëvizë 4 gjymtyrë njëkohësisht!

Nëse jeni të interesuar për kursin individual të baterisë, telefononi në 0692211158 pasi Bateria është një nga klasat që mbushet më shpejt në Akademinë HOllywood!


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/customer/www/akademiahollywood.com/public_html/wp-content/themes/tabula/bold-page-builder/content_elements/bt_bb_section/bt_bb_section.php on line 84
Kontaktoni
Rruga Qemal Stafa 206, Tiranë
069 22 11158
Email