Publikime nga Akademia Hollywood

https://akademiahollywood.com/wp-content/uploads/2023/10/Artiipianos02-26shkurt-copy-640x453.jpg

Metoda të pianos

Metoda të pianos të krijuara nga Akademia Hollywood.
Nëpërmjet historisë së Piterit dhe Anës fëmijët do të mësojnë të luajnë në piano dhe të jenë pjesë e historisë së aventurës së tyre magjike.
Niveli i parë dhe i dytë vjen i shoqëruar së bashku me fletoren e punës për një çmim prej 1100 Lekë.

Materiale didaktike

Materiale didaktike për fëmijë. Përpos fletoreve te punës të cilat janë shoqëruese të metodave tona të pianos, gjithashtu kemi dhe materiale didaktike për fëmijët që ndjekin klasat e MUZ, ata të parashkollorit por dhe teori muzike për fillestarët.
https://akademiahollywood.com/wp-content/uploads/2023/10/liberpune01-copy-640x828.jpg