fbpx
 
HomeCategory

Aktivitete

Të premten jeni të ftuar të dëgjoni koncertin nr. 3 të Beethovenit për Piano dhe Orkestër ku do të luhet Koncerti i tretë për Piano në Do Minor, Op 37, nga Olta Tashko Rey nën dirigjimin e Eno Koço si bashkëpunim me Orkestrën Simfonike të RTSH. Nëse ju do të dëshironi së bashku me familjet...

Përshëndetje, Jemi në 10 ditëshin e parë të Qershorit dhe pak ditë përpara koncerteve tona. Koncertet do të nisin më datë 10 Qershor në sallën Black Box, ku mund të ndiqni 3 Shfaqje teatrale nga grupet e aktrimit të moshave të ndryshme, si dhe muzikantë klasikë dhe jo klasikë. Ky koncert është titulluar Udhëtim në Hapësirë. ...

https://akademiahollywood.com/wp-content/uploads/2016/06/13522037_1085179944887641_7737165626968881277_n.jpg

Jemi shumë të gëzuar që pas 6 vitesh pune për Festën e Muzikës, apo Fête de la Musique, këtë vit me ndihmën e Bashkisë së Tiranës dhe Ministrisë së Kulturës po realizojmë atë çka kishim ëndërruar gjithmonë: Një festë Muzike në të gjithë Qytetin e Tiranës. Të enjten më 23 Qershor, 9 Sheshe të Tiranës...

https://akademiahollywood.com/wp-content/uploads/2016/06/gezuar1qershorin-copy-1.jpg

Në një ditë feste si kjo, gëzimi nostalgjik që na mbulon dhe dëshira për të patur mundësinë për t’ju rikthyer fëmijërisë dhe lojërave të dikurshme, e mbush këtë ditë me një miksim të çuditshëm emocionesh.   Por, dita e sotme i përket atyre – fëmijëve të cilët çdo ditë arrijnë të sjellin diçka ndryshe në shtëpi...

Të martën, më 22 Shtator  2015 – Tirana do të jetë pa makina, dhe ne do të festojmë në ajër të pastër. Ne do të jemi në lulishten përballë me Muzeun Historik Kombëtar. Do të ketë muzikë, lojëra për fëmijë dhe libra nga iniciativa – Dhuro një libër, merr një libër. Eventin e gjeni këtu:...