fbpx
 
HomeCategory

Kush Jemi

Në Akademinë Hollywood, leksionet e muzikës mund të ndiqen individualisht apo semi-individuale (2-3 persona). Leksionet ofrohen një herë apo dy herë në javë, me orare të përcaktuara që në momentin e regjistrimit. Leksionet mund të zgjasin prej 30, 45 apo 60 minuta. Tarifat variojnë sipas minutazhit të një leksioni dhe frekuentimit javor.  Leksionet muzikore mund t’i...

Përshëndetje, Jemi në 10 ditëshin e parë të Qershorit dhe pak ditë përpara koncerteve tona. Koncertet do të nisin më datë 10 Qershor në sallën Black Box, ku mund të ndiqni 3 Shfaqje teatrale nga grupet e aktrimit të moshave të ndryshme, si dhe muzikantë klasikë dhe jo klasikë. Ky koncert është titulluar Udhëtim në Hapësirë. ...

https://akademiahollywood.com/wp-content/uploads/2015/10/Posteri-drekës-foto.jpg

  Dhurojini fëmijëve tuaj një orë muzike! Para ose pas mësimit në shkollë, në orarin e drekës, mund të sillni fëmijët tuaj për të ndjekur kurse muzikore në grup në instrumenta muzikorë, apo këndim në kor!   Pagesa e ofertës me shumë ulje!!        

  Kur hyn në hollin e Akademisë Hollywood në të tri faqet e murit gjenden plot korniza me foto nga posterat e shumë aktiviteteve që kjo Akademi ka organizuar ndër vite. Kornizat më të mëdha i përkasin Rockfest-it. Këtë emër ky koncert e ka fituar në vitin 2011 në koncertin e organizuar tek Mumja. Paskëtaj, morri...

https://akademiahollywood.com/wp-content/uploads/2015/05/11167994_868698626501963_2951937237080848667_n.jpg

“Mëso ta duash veten nën dritën tënde dhe mëso të ecësh në rrugën që ti beson” Eltina   prej disa muajsh është një nga pedagoget e jashtme në Akademinë Hollywood. Ajo që pikaset menjëherë është dashuria që nxënësit kanë për të dhe puna e palodhshme që ajo bën me ta. Për muajin Qershor, menduam të mësojmë më...