fbpx
 
HomeCategory

Uncategorized

Të premten jeni të ftuar të dëgjoni koncertin nr. 3 të Beethovenit për Piano dhe Orkestër ku do të luhet Koncerti i tretë për Piano në Do Minor, Op 37, nga Olta Tashko Rey nën dirigjimin e Eno Koço si bashkëpunim me Orkestrën Simfonike të RTSH. Nëse ju do të dëshironi së bashku me familjet...