Ejani për një vizitë!

Ju mund të vini të na vizitoni gjatë orareve tona të punës, dhe së bashku mund të shohim dhe disa nga klasat e muzikës ose teatrit
Rruga Qemal Stafa 206
Tiranë
(Tetor - 21 Qershor)
Hë-Pre: 15:00 - 20:00
Shtu: 09:30 - 12:00
+ 355 69 22 111 58
akademiahollywood@gmail.com
(21 Qershor - Java e fundit e Korrikut)
Hë - Enj 16:00 - 20:00

Muaji Shtator
Hë - Pre 15:00 - 20:00