Tabula Elements - Blog Layouts

AllActingDanceDrums LessonsKoncerteMusicMusic SchoolMusic TheoryPiano LessonsSingingUncategorizedViolin Lessons
Këshilla për Prindërit për koncerte
December 8, 2023

Këshilla për Prindërit për koncerte

Fëmija juaj ka një koncert së afërmi? Keni dëshirë ta ndihmoni?   Klikoni tek fotoja e mëposhtme për të lexuar disa këshilla!  
December 8, 2023

Himni Kombëtar – Partitura

Këtu mund të shkarkoni partiturat e Himnit Kombëtar:           Klikoni këtu për partiturat:   Partitura e Himnit Kombëtar për  Pianistët fillestarë në Do Partitura e Himnit Kombëtar për Pianistët në Fa   Partitura e Himnit Kombëtar për Violinistët në Re  Partitura e Himnit Kombëtar për Cellot në Sol Partitura e Himnit...
Koncerti i datës 23 Dhjetor
December 8, 2023

Koncerti i datës 23 Dhjetor

Jemi në fillimin e muajit Dhjetor dhe çdo gjë që flitet tanimë në Akademinë Hollywood ka të bëjë me koncertet dhe me përgatitjen e çdo nxënësi. Ju lutem vendoseni në kalendarin tuaj këtë datë! 📅 Data dhe Ora: 23 Dhjetor 2023 📍 Vendndodhja: Tulla Cultural Center  Për të parë vendodhjen e Tulla Cultural Center, ju...