fbpx
 

12-18 vjeçarëAdoleshentët

prej moshës 12 vjeçare, shumë dëshira të fëmijëve nisin e ndryshojnë, dhe nëse fëmijët tuaj shprehin dëshirën për të ndjekur leksione muzikore, mos hezitoni! Është momenti që ata të kënaqen me këtë displinë kaq të bukur artistike!
https://akademiahollywood.com/wp-content/uploads/2019/04/inner_image_event_03-640x427.jpg

Leksionet IndividualeAdoleshentët

Të kalosh adoleshencën duke luajtur muzikë, është një rritje shumë e mirë.

Në moshën e adoleshencës mësimi nuk has vështirësitë e një fëmije, dhe ecuria vihet re dukshëm.

Në Akademinë Hollywood adoleshentët mund të ndjekin leksione individuale 1 herë apo 2 herë në javë në seanca 30 apo 45 minutëshe.

Ata mund të ndjekin leksione në Piano, Kitarë, Bateri, Këngë, Violinë, Cello, etj.

Tarifat mujore për leksionet 30 minutëshe fillojnë nga 4200 Lekë në muaj dhe 45 minutëshe nga 5600 lekë në muaj.

Klasat individuale janë në qendër të Tiranës, pranë Pazarit të ri
Mbi 12 vite që ofrojmë leksione muzikore në Tiranë!
Metoda në gjuhë shqipe dhe të përshtatura sipas moshave dhe niveleve
orare paradite dhe pasdite, si dhe të shtunave!

Klasat Kolektive!!!Adoleshentët

Klasat kolektive janë të rëndësishme për të kuptuar që muzika është më e bukur kur luhet në grup.
Klikoni tek klasat kolektive që ofrohen për adoleshentët dhe mos hezitoni të na telefononi për çdo pyetje.
Këndim në Kor!
Instrumenta Sekondare
Sound Production
ROCK101
Teori Muzikore
https://akademiahollywood.com/wp-content/uploads/2019/01/IMG_4294.jpg
nga
Lekë
012345678900123456789001234567890
Klasat Kolektive
nga
Lekë
01234567890012345678900123456789001234567890
Në muaj, për leksionet muzikore
nga
Lekë
012345678900123456789001234567890
Për leksion, për nxënësit e regjistruar në Akademinë Hollywood që ndjekin SoundProduction
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image