fbpx
 

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/customer/www/akademiahollywood.com/public_html/wp-content/themes/tabula/bold-page-builder/content_elements/bt_bb_section/bt_bb_section.php on line 84

Shkolla e AktrimitGati për në skenë?

Akademia Hollywood - TiranëShkolla e Aktrimit

D100 Elinor

„Jo vetëm që kam bërë miq të mirë, por e rëndësishmja është që kam takuar pjesën time vulnerabël, dhe me klasat e teatrit e kam rritur e jam ky që jam sot”

Aurel Zh.
Student

„Unë nuk e dija sa e rëndësishme ishte fjala, dhe sa rëndësi kishte dhe të dëgjoja. Teatri më ka bërë një dëgjues shumë të mirë, dhe një folës impresionues”

https://akademiahollywood.com/wp-content/uploads/2019/05/inner_cards_03.jpg
Bledi K.
Student

„Nuk e prisja që klasa e aktrimit do të kishte kaq shumë ndikim në komunikimin tim me vajzën. Tani ajo është më e lirë dhe shprehet më qartë ”

https://akademiahollywood.com/wp-content/uploads/2018/03/unnamed.jpg
Entela L
Prind

„Kur nisën duartrokitjet në fund, ende arrij të shoh sytë e mësueses që më mbështeste në atë që po ndieja: “Kishim, unë dhe trupa e aktorëve, sjellë në skenë punën tonë më të mirë! Isha shumë krenare…”

Maria D.
Studente

Klasa Teatri për fëmijë e të rritur

Në sallën Ionesco - Tiranë

FëmijëtKlasa Teatri për Fëmijë

Klasat e Teatrit për fëmijë janë të grupuara me grupmosha të ndryshme.

Klasat e fëmijëve janë të hënave në darkë apo të shtunave paradite!

Klasat e Aktrimit nisin prej shtatorit deri në mes të qershorit dhe pagesat janë trimestrale (10 Javore) prej 9500 Lekë.

https://akademiahollywood.com/wp-content/uploads/2019/05/inner_schedule_01-640x288.jpg
https://akademiahollywood.com/wp-content/uploads/2019/05/star_01.png
https://akademiahollywood.com/wp-content/uploads/2019/05/inner_image_13-640x427.jpg

AdoleshentëKlasa Aktrimi për adoleshentë

Klasat e aktrimit për 12-18 vjeçarët janë çdo të hënë apo të shtunë në sallën Ionesco.

Klasat e Aktrimit nisin prej shtatorit deri në mes të qershorit dhe pagesat janë trimestrale (10 Javore) prej 9500 Lekë.

Të rriturTeatër dhe Teknikë Zëri

Klasat e Teatrit apo të teknikës së Zërit për të rritur 18+ janë klasa specifike apo vjetore të cilat punojnë çdo javë të martave pasdite.

Klasat e Aktrimit nisin prej shtatorit deri në mes të qershorit dhe pagesat janë trimestrale(10 Javore)  prej 9500 Lekë.

https://akademiahollywood.com/wp-content/uploads/2019/06/post_17-640x400.jpg
https://akademiahollywood.com/wp-content/uploads/2019/05/star_01.png

Klasa Aktrimi dhe Teatri

Fillestarët

Teknikat e zërit dhe leximi i fjalës

Teknikat e zërit dhe leximi i fjalës janë shumë të rëndësishme në lojën teatrale, dhe klasat tuaja të para do të kujdesen për këtë.
Puna në grup

Trupa e Aktorëve

Të gjitha klasat janë kolektive dhe si të tilla ndërtohen trupat e aktorëve të cilët punojnë për tekste apo vepra të ndryshme teatrale.
Skena!!!

Shfaqjet teatrale

Të paktën 2 herë në vit, trupat e aktorëve përgatisin shfaqjet e tyre me tekste të përshtatura për ta në salla të ndryshme në qytetin e Tiranës.

Salla e Aktrimit

Salla Ionesco, ka emrin në nder të shkrimtarit të teatrit absurd Eugene Ionesco. Ndodhet pranë Akademisë Hollywood, në rrugën Qemal Stafa 206, Tiranë

Regjistrimi

Nëse keni dëshirë të jeni pjesë e trupave të aktorëve, mund të telefononi në 069 2211158 për të parë nëse ka vende të lira në oraret tona.

Oraret

Klasat e Aktrimit dhe Teatrit janë çdo të hënë dhe të martë pasdite, dhe të shtunave paradite.

Oraret Javore

Studentët tanë!!!

0123456789001234567890PREMIERA
012345678900123456789001234567890Nxënës
0123456789001234567890+Aktorë profesionistë
01234567890Vite!!!