fbpx
 

Instrumente të tjera – Kurse muzike

https://akademiahollywood.com/wp-content/uploads/2019/05/home_hero_01-640x574.png

Kurse MUZIKE

instrumenta të tjerë

Përpos instrumentave që janë më të pëlqyera, në Akademinë Hollywood ne ofrojmë dhe leksione në instrumenta të tjerë si: Viola, Cello, Saksofon, Klarinetë, Oboe, Flaut, Trompë, etj.


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/customer/www/akademiahollywood.com/public_html/wp-content/themes/tabula/bold-page-builder/content_elements/bt_bb_section/bt_bb_section.php on line 84