fbpx
 

KITARA – Kurse Kitare, Leksione Kitare në Tiranë

https://akademiahollywood.com/wp-content/uploads/2019/05/schedule_image_06.jpg

Kurse Kitare

Kurset e Kitarës individuale nisin kryesisht prej moshës 9 vjeçare!

Kitara eshtë një nga instrumentët më të dashur dhe është shumë komod:)

E themi këtë pasi mund të blihet lirë, dhe transportohet me vehte ngado!

Klasat e kitarës nisin me kitara klasike, sa të formohen gishtat dhe pozicionet e nevojshme.

Pas disa muajsh, nxënësit mund të eksplorojnë në kitara akustike dhe elektrike!

Leksionet individuale nisin nga 30 minuta seanca.

Në Akademinë Hollywood ne kemi disa lloje kitarash si Klasike, Akustike, Elektrike dhe gjithashtu dhe Kitarë Bass! Nëse ju ndonje ditë nuk do e keni të mundur të merrni kitarën me vehte, besojmë se për leksionin do t’ju gjejmë patjetër një kitarë!