Klasat Kolektive

Kënaqësia më e madhe kur luan muzikë është kur je në skenë bashkë me miqtë e tu!

Jeni gati për në skenë?

https://akademiahollywood.com/wp-content/uploads/2019/05/inner_image_event_01-640x427.jpg
01

Këndim POP

Klasa e këngës në grup të hënave ose të mërkurave në orën 19:00
https://akademiahollywood.com/wp-content/uploads/2023/05/65056875_2764592783613007_1631449868620791808_n-640x426.jpg
02

Trio/Kuartet

Për të gjithë nxënësit që luajnë në harqe dhe janë fansa të muzikës klasike.
Një herë në javë nga 50 minuta
https://akademiahollywood.com/wp-content/uploads/2023/05/273671191_6899906560081588_1107256683789019710_n-640x640.jpg
03

Funk

Trio/Kuartetet e muzikës Funk/Pop më së shumti në formacionet mikse Piano, Bateri, Harqe dhe këngëtarë.
https://akademiahollywood.com/wp-content/uploads/2023/05/64956163_2764623406943278_6713302069995896832_n-640x426.jpg
04

Ritëm

Për të gjithë bateristët - luani në grup në bateri dhe perkusione për të krijuar banda ritmike me ritme nga kultura të ndryshme.
https://akademiahollywood.com/wp-content/uploads/2019/05/inner_image_event_04-640x427.jpg
05

Rruga për Rockfest

8 javë prova në grupe të vogla, për ata që duan të provojnë të luajnë në band 1-2 këngë dhe të jenë pjesëmarrës në Rockfest.
https://akademiahollywood.com/wp-content/uploads/2023/05/64929502_2764664200272532_2531807685402165248_n-640x426.jpg
06

Ansambli i kitarave

Luani kitarë por nuk jeni ende gati për të qenë pjesë të grupeve?
Ansambli i kitarave mund të jetë klasa kolektive e përshtatshme për ju!
https://akademiahollywood.com/wp-content/uploads/2023/05/289524923_7517537431651828_7512271976910397793_n-640x800.jpg

Klasa më unike! ROCK 101!

Përgjatë gjithë vitit, ju së bashku me grupin tuaj mblidheni një herë në javë për 110 minuta për të punuar mbi një repertor me këngë të huaja por dhe me materiale origjinale. Pagesa është çdo 10 javë
01234567890012345678900123456789001234567890 Lekë
Të shtunave
10:00 - 12:00
Pedagogë
Prof. Juli dhe Prof. Ladi
Pagesat
10 javore