fbpx
 

Kontakt

Kontaktoni me ne sot!

Investimi më i mirë që mund të bëni për edukimin artistik dhe muzikor tuajin apo të fëmijëve tuaj!

Si të kontaktoni me ne

Rruga Qemal Stafa 206, Tiranë
Të hënë - të premte 12:00 - 20:00
Të shtunave 10:00 - 14:00
0692211158
info@akademiahollywood.com
akademiahollywood@gmail.com

Keni Pyetje?

[contact-form-7 id="2088"]

macet tonaGorki & Lili

Gorki dhe Lili u shfaqën me të ëmën e tyre, kur ende ishin kotele në Janar të 2019.
Ne nuk dinim çtë bënim tjetër, veçse t'i ushqenim dhe t'u jepnim dashuri.
Zakonisht i gjeni në oborrin tonë - dhe janë shumë të dashura!

GORKI

LILI


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/customer/www/akademiahollywood.com/public_html/wp-content/themes/tabula/bold-page-builder/content_elements/bt_bb_section/bt_bb_section.php on line 84