Kurset e Muzikës

Kurse muzike në Piano, Kitarë, Bateri, Vokal, Violinë e Cello
https://akademiahollywood.com/wp-content/uploads/2023/05/2022-10-20.jpg
Kurse Muzike

Individuale

Kurset Individuale në Akademinë Hollywood
më shumë
Leksionet

Kolektive

Të gjitha klasat tona kolektive për fëmijë e të rritur,
më shumë
https://akademiahollywood.com/wp-content/uploads/2023/05/55473475_2523707617701526_2982637328582836224_n.jpg
Kurse Muzike në grup

4-6 vjeçarë

Klasa e MUZ dhe e Muzulules për më të vegjëlit e Akademisë Hollywood
më shumë
Kurse Muzike

Për të rritur

Klasat muzikore për të rritu
më shumë

Keni ende pyetje?