fbpx
 

Mars 2020 – Materiale për mësimdhënien online

Aktivitete ArtistikeAktivitete për muajin Mars 2020

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Materiale Auditive Të njohim tingujt

Për moshat 3-7 vjeçare

Të njohim tingujt - seria 01

Për fëmijët 3-7 vjeçarë

Të njohim tingujt - seria 02

Për fëmijët 3-7 vjeçarë

Fëmijët 3-7 VjeçLojëra Muzikore

PITERI dhe UJKPITERI dhe UJKU

Përrallë për fëmijët

çdo karakter, ka melodinë dhe instrumentat e tij

Aktivitete në shtëpiMateriale për printim

Aktivitete në shtëpiLojëra Interaktive Online

Orkestra - Flauti Magjik
Krijo muzikë me 3 katrorë
Google Chrome Lab
Liza në botën e muzikës!

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/customer/www/akademiahollywood.com/public_html/wp-content/themes/tabula/bold-page-builder/content_elements/bt_bb_section/bt_bb_section.php on line 84