Muzika

Muzika!Muzikohuni me ne!

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
https://akademiahollywood.com/wp-content/uploads/2019/05/inner_image_08-1.jpg

4-6 vjeçParashkollorët

Është momenti që fëmijët tuaj të njihen me botën muzikore 🙂
MUZ
Ritëm
Piano

7-11 vjeçarëFëmijët

Klasat kolektive dhe leksionet individuale janë të përshtatura për fëmijët e kësaj moshe!
Leksione Inviduale
Klasa Kolektive
Pas Shkolle!
https://akademiahollywood.com/wp-content/uploads/2019/05/inner_schedule_01.jpg
https://akademiahollywood.com/wp-content/uploads/2019/03/footer_background-1.jpg

12-18 vjeçAdoleshentët

Është momenti për të shfaqur talentet tuaja!
Leksionet individuale
SoundProduction
Klasa Kolektive

18+Të rritur

Nuk është asnjëherë vonë për të luajtur muzikë
Leksione Inviduale
Klasa Kolektive
SoundProduction
https://akademiahollywood.com/wp-content/uploads/2019/04/inner_hero_01.png

Kitarë

Bateri

Violinë

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
Kontaktoni
Rruga Qemal Stafa 206, Tiranë
069 22 11158
Email