fbpx
 

Parashkollorët – Kurse për të vegjëlit

„Çdo ditë djali im më kërkon të dëgjojë “Në oborrin e mbretit mal” nga Grieg. Është ne kursin Muz dhe kjo është kënga e tij e preferuar.”

Ilda L.
Prind

„Vajza ime kishte shumë probleme të integrohej në kopsht, paçka se në shtëpi ishte shumë sociale. Pas disa seancave në MUZ, kur midis lojërave filloi të njihej dhe me shokë e shoqe të reja, për ne si prindër ishte shumë më e kollajshme ta ri-regjistronim në kopsht.”

Familja Sinani

„Ajo që më pëlqen është mënyra se si Klodi e organizon mësimin. Nuk po flas për durimin që ka, por për energjinë pozitive që përcjell tek çdo nxënës”

Marina K.
Prind

„Klasa e MUZ-it përfundon në 5:45, por nga Akademia Hollywood dalim diku tek 6:15 pasi vajza jonë, nuk do të shkëputet nga klasa dhe nga instrumentat muzikorë.”

Elda L.
Prind

MUZ edukim muzikor

Fëmijët 4 dhe 5 vjeçarë janë të ftuar të ndjekin klasën e MUZ e cila 8 vitesh është e vetmja klasë muzikore për këto mosha.

Klasa MUZ fillon në Mes Shtatori deri në Fund Maji të çdo viti Akademik

E ndërtuar në sistemin Orff, Dalcroze, Kodaly dhe Gordon, klasa e MUZ në formë loje i prezanton fëmijët me botën e muzikës.

Ata mësojnë si të përdorin zërin, si të këndojnë bukur. Mësojnë ritme të ndryshme, bazat e të dëgjuarit melodik dhe harmonik.

Por mbi të gjitha Argëtohen pafund!!

Klasat janë çdo pasdite të martë, të mërkurë dhe të premte

Pagesa trimestrale (10 javore) është 7500 Lekë

ora kolektivePIANO

Për moshën 6 vjeçare, sidomos për ata që kanë ndjekur klasën e MUZ dhe ende nuk janë gati të nisin leksionet individuale, ofrohet dhe klasa kolektive e pianos, po nën drejtimin e Klodetës, ku fëmijët përpos instrumentit mësojnë dhe teori, lojëra muzikore si dhe këngë.

https://akademiahollywood.com/wp-content/uploads/2019/05/inner_image_13.jpg

RITËM edukim muzikor

Për fëmijët 5 dhe 6 vjeç, prof Erjoni ju fton në klasën e Ritmikës kolektive, 1 herë në javë!
Maksimumi i nxënësve është: 5

MuzikaLeksione Individuale

Përpos klasave kolektive, për të gjithë fëmijët që janë në parashkollor e tutje, në Akademinë Hollywood mund të ndjekin dhe leksione të instrumentave në: Piano, Bateri, Violinë, Cello.

Klasat individuale për këta fëmijë janë maksimalisht 30 minuta, dhe mund të ndiqen një herë apo dy herë në javë.

Leksionet janë shumë të mira për rritjen e përqendrimit, por do ju kujtonim që në këtë moshë është shumë e rëndësishme që të krijohet një trekëndësh Prind-Fëmijë-Mësues që të ndërtojmë bazat më të mira që fëmija të mësojë se si të punojë individualisht.

Klasat 30 minutëshe, nëse prindi dhe fëmija bien dakord, mund të ndahen dhe 15 minuta 2 herë në javë, për muajt e parë.

Tarifat mujore për klasat një herë në javë janë 3800 Lekë dhe për klasat dy herë në javë janë 7500 Lekë.

Gjatë Tetor-21 Qershor të çdo viti në Akademinë Hollywood përdoren pagesat mujore në 3 trimestra.

https://akademiahollywood.com/wp-content/uploads/2019/05/schedule_image_07.jpg

Nuk jeni të sigurtë, çka është më e duhura për ju?


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/customer/www/akademiahollywood.com/public_html/wp-content/themes/tabula/bold-page-builder/content_elements/bt_bb_section/bt_bb_section.php on line 84