Të Rriturit

18-99 vjeçTë rriturit

Sa herë dëgjojmë për prindër që duan të luajnë muzikë, por nuk kanë patur mundësinë sa ishin fëmijë!!
Nuk është kurrë vonë për leksionet muzikore - dhe është një ushtrim mendor fantastik dhe një ushqim shpirtëror shumë plotësues!!
https://akademiahollywood.com/wp-content/uploads/2019/03/inner_men-640x450.png

Leksionet IndividualeTë rriturit

Nuk është kurrë vonë për leksionet e Muzikës!

Do e shihni dhe vetë se sa të aftë do të jeni diku pas muajit të tretë a të katërt!

Leksionet për të rriturit kryesisht ofrohen në seanca 45 apo 60 minutëshe një herë në javë, por në raste të ndryshme mund të ndiqen dhe 2 herë në javë nga 30 minuta.

Nëse ju jeni i rregullt në oraret tuaja, ne do ju sugjeronim pagesat mujore që nisin nga 4800 Lekë në muaj, për leksionet një herë në javë 45 minutëshe.

Ama nëse nuk jemi të sigurtë nëse mund ta ndiqni leksionin rregullisht, ne kemi paketat të përshtatshme për ju: Play As You Go!!!

Për 7000 Lekë ju mund të blini një paketë me 5 leksione, dhe kryeni këto leksione në mënyrë sporadike brenda 2 muajve!

Mjafton dëshira!

dhe një telefonatë për të bërë regjistrimin 🙂

Klasat individuale janë në qendër të Tiranës, pranë Pazarit të ri
Mbi 10 vite që ofrojmë leksione muzikore në Tiranë!
Metoda në gjuhë shqipe dhe të përshtatura sipas moshave dhe niveleve
orare paradite dhe pasdite, si dhe të shtunave!

Klasat Kolektive!!!Të rriturit

Klasat kolektive janë të rëndësishme për të kuptuar që muzika është më e bukur kur luhet në grup.
Klikoni tek klasat kolektive që ofrohen për të të rriturit t dhe mos hezitoni të na telefononi për çdo pyetje.
Sound Production
ROCK101
https://akademiahollywood.com/wp-content/uploads/2018/03/27752138_1808166115922350_6966111546652435877_n.jpg
Kontaktoni
Rruga Qemal Stafa 206, Tiranë
069 22 11158
Email