fbpx
 

Mësuesit – Kurse Muzike dhe Teatri

Profesionistë të përkushtuar në edukim

Në Akademinë Hollywood, ajo që na bashkon eshtë dashuria për një edukim muzikor dhe teatral cilësor. Ne besojmë që edukimi artistik është një hap i rëndësishëm në edukimin e përgjithshëm të çdo individi, i cili përpos kënaqësisë artistike që sjell, bëhet një urë e rëndësishme në rritjen sociale të individit.
https://akademiahollywood.com/wp-content/uploads/2015/03/dd9587f5-446c-44c3-b70d-dc12a64fdeb11-300x198.jpg

dy fjalë nga drejtuesja jonë

Çdo ditë e më tepër bindem në idenë që çdo individ duhet të marrë leksione artistike në jetë.
Impakti që këto leksione kanë, mardhënia që krijohet me artin, instrumentin dhe me individë që ndajnë të njëjtat pasione krijon rrënjë të mira për një rritje akoma më të shëndetshme.
Në ditët e sotme teknologjike, gjithnjë e më shumë vërehet vështirësia në krijimin e urave dhe shtyllave emocionale dhe sociale, dhe leksionet artistike të ndihmojnë të ndërtosh këto ura të forta.
Disiplina, puna, përqëndrimi - të gjitha këto të ndërthurura aq bukur në një leksion artistik, rezultati i të cilit, është, jo vetëm është një këngë, shfaqje apo vepër arti, por dhe një vetbesim e një filozofi që bëhet bazë e shëndetshme për tërë jetën.
Jam gjithmonë kurioze përpara çdo ore mësimi, për atë çka një student do të sjellë në klasë, dhe gjithashtu punoj që pas çdo leksioni nxënësit të kenë marrë një njohuri të re.
Ju falenderoj që keni zgjedhur Akademinë Hollywood për edukimin artistik.
Klodeta Buzi
https://akademiahollywood.com/wp-content/uploads/2019/05/inner_image_event_04-1.jpg

Piano dhe MuzKlodeta Buzi

Klodeta jep mësim prej më shumë se 15 vitesh dhe është e apasionuar pas klasave kolektive të Muz (fëmijët 4-6 vjeçarë), Rock101 dhe Teorisë Muzikore.

Ajo gjithashtu jep leksione të pianos për fëmijët dhe të rritur.

Prej 7 vitesh, mund të gjeni dhe librat e pianos sipas nivele të krijuara prej saj.

https://akademiahollywood.com/wp-content/uploads/2019/04/accent_bottom_wave_01.png

VIOLIN & VIOLAAlma Koruti

Alma është një violiniste e cila përpos karrierës së saj profesionale ka pasion dhe mësimdhënien. Alma jep leksione të violinë në Akademinë Hollywood si dhe është një nga menaxheret në Rrugën Qemal Stafa.

https://akademiahollywood.com/wp-content/uploads/2019/04/Violin-black-board.png
https://akademiahollywood.com/wp-content/uploads/2019/05/inner_image_event_02-1.jpg

PianoErda Kaçeli

Për të qenë nxënës me znj. Erdën do ju duhet të jeni në listë pritje 🙂

Për më shumë se 10 vite, Erda jep leksione të pianos në Akademinë Hollywood. Specialiteti i saj: Muzika është argëtim, por dhe një ushtrim i mirë inteligjence!!

VokalVlona Boshnjaku

Vlona është e diplomuar për soprano pranë Akademisë së Arteve dhe është pjesë e stafit tonë edukativ.

Vlona mirëpret fëmijët prej moshës 9 vjeçare e të rriturit për të mësuar më shumë mbi artin e të kënduarit.

https://akademiahollywood.com/wp-content/uploads/2019/05/icon_08.png

Katalogu - Akademia Hollywood

https://akademiahollywood.com/wp-content/uploads/2018/03/KATALOG-copy.jpg

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/customer/www/akademiahollywood.com/public_html/wp-content/themes/tabula/bold-page-builder/content_elements/bt_bb_section/bt_bb_section.php on line 84