fbpx
 

Rock101

https://akademiahollywood.com/wp-content/uploads/2023/02/rrok101-640x800.jpeg

Eksperienca e Rock101

Ajo çka e karakterizon një eksperiencë fantastike në muzikë është të luajturit në grup. 
ROCK101 është mundësia më e mirë për të provuar dhe jetuar një eksperiencë të këtillë. 
Për të gjithë të rinjtë muzikantë që dëshirojnë të luajnë në formate grupi – Rock101 është formati perfekt.
Për të gjithë të rinjtë muzikantë që dëshirojnë të luajnë në formate grupi – Rock101 është formati perfekt.
https://akademiahollywood.com/wp-content/uploads/2023/02/rock101-640x800.jpeg
Si funksionon?
ROCK101 është një eksperiencë javore, afro 2 orëshe. 

MUZIKALITET

LABORATOR

PROVA