fbpx
 
HomeTag

12 Tetor

Akademia HollywoodBlog

“Mësimdhënia është një nga profesionet më të bukura në botë – profesioni më pa ego, më i vështirë, më i nderuar, por gjithashtu dhe ai më pak i vlerësuar, më pak i çmuar, më pak i paguar dhe më pak i reklamuar në botë.   Leonard Bernstein “A Tribute to Teachers”  


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/customer/www/akademiahollywood.com/public_html/wp-content/themes/tabula/bold-page-builder/content_elements/bt_bb_section/bt_bb_section.php on line 84