HomeTag

Aretha Franklin

Akademia HollywoodBlog

https://akademiahollywood.com/wp-content/uploads/2015/05/ArethaFranklinPublicitybw_crop.jpg

Otis Redding shkroi Respect dhe e regjistroi i pari për kompaninë Volt në 1965. Por, Aretha Franklin morri këngën përgjithmonë me coverin e regjistruar në Atlantic`s New York Studio, në ditën e Shën Valentinit më 1967. Respect ishte hiti i sai i parë dhe kënga që i dha titullin “Mbretëreshë e Soul”. Franklin këndonte me...

Kontaktoni
Rruga Qemal Stafa 206, Tiranë
069 22 11158
Email