fbpx
 
HomeTag

Fotoja e ditës

“Mësimdhënia është një nga profesionet më të bukura në botë – profesioni më pa ego, më i vështirë, më i nderuar, por gjithashtu dhe ai më pak i vlerësuar, më pak i çmuar, më pak i paguar dhe më pak i reklamuar në botë.   Leonard Bernstein “A Tribute to Teachers”