HomeTag

johnny be goode

Akademia HollywoodBlog

https://akademiahollywood.com/wp-content/uploads/2015/05/1401x788-74254325.jpg

Johnny b Goode ishte hiti i parë Rock n’ Roll që shenjoi dhe fillimin e rrymësRock n’ Roll . Ende mbetet kënga më e bukur e rrymësRock n’ Roll që ka të bëjë me demokracinë e famës në muzikën pop. “Emri i karakterit është i bazuar në fakte të vërteta – pak a shumë -”...

Kontaktoni
Rruga Qemal Stafa 206, Tiranë
069 22 11158
Email