fbpx
 
HomeTag

klubi i librit

Akademia HollywoodBlog

https://akademiahollywood.com/wp-content/uploads/2015/05/bookClub.jpg

Pas njoftimeve në faqjen tonë zyrtare dhe në Facebook mbi fillimin e Klubit të Librit, vendosëm që takimet të organizohen një herë në dy javë në mjediset e Akademisë Hollywood. Dita më e përshtatshme për të zhvilluar takimet e Klubit të Librit është e Shtuna, në orën 12:00 të mesditës. Ju ftojmë të jeni pjesëmarrës...


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/customer/www/akademiahollywood.com/public_html/wp-content/themes/tabula/bold-page-builder/content_elements/bt_bb_section/bt_bb_section.php on line 84