fbpx
 
HomeTag

kristalet blu

Intervistë me Eltina Minarolli

“Mëso ta duash veten nën dritën tënde dhe mëso të ecësh në rrugën që ti beson” Eltina   prej disa muajsh është një nga pedagoget e jashtme në Akademinë Hollywood. Ajo që pikaset menjëherë është dashuria që nxënësit kanë për të dhe puna e palodhshme që ajo bën me ta. Për muajin Qershor, menduam të mësojmë më...