fbpx
 
HomeTag

makinë

Zona pranë Akademisë Hollywood është një zonë ku mund të gjeni lehtësisht parkim. Nëse vini nga Rruga Qemal Stafa kërkoni për parkim në rrugën kryesore. Nëse jo, 100m mbi Akademinë Hollywood, kthehuni në të majtë në rrugën “Thanas Ziko” dhe në rrugët e vogla: Thanas Ziko, Dervish Hekali dhe Ali Pashë Gucia mund të gjeni vende...