HomeTag

music instrument

Akademia HollywoodBlog

https://akademiahollywood.com/wp-content/uploads/2015/05/images.jpg

Piano – Mbreti i Instrumentëve Muzikorë. Gjithkush e njeh instrumentin e Pianos dhe madje jo rrallë herë dëgjojmë se piano konsiderohet ndryshe si Mbreti i Instrumentëve Muzikorë.

Kontaktoni
Rruga Qemal Stafa 206, Tiranë
069 22 11158
Email