fbpx
 
HomeTag

Sezoni akademik

Sipas një urdhëri më 14 Korrik 2015, këto janë datat zyrtare të vitit shkollor në Republikën e Shqipërisë. Ky urdhër është i botuar në faqen zyrtare të Ministrisë së arsimit dhe sportit. (Mund të klikoni në foto për të parë dokumentin në pdf) ARSIMI 9të VJEÇAR Shkolla nis më 14 Shtator 2015 dhe mbaron më 10 Qershor 2016