HomeTag

Smells like teen spirit

Akademia HollywoodBlog

https://akademiahollywood.com/wp-content/uploads/2015/05/nirvana.jpg

  Producenti i Nirvana Butch Vig nuk e priste kurrsesi që kënga e albumit Nevermind do të bëhej himn i muzikës grunge të asaj kohe, “Mund të dëgjoja pjesën e Hello-Hello dhe akordet, por ishte e pamundur të deshifroja atë që nënkuptonte dhe ndaj nuk kisha asnjë ide për atë çfarë na priste…”,- tregon ai.

Kontaktoni
Rruga Qemal Stafa 206, Tiranë
069 22 11158
Email