HomeTag

Tiranapamakina

Akademia HollywoodBlog

Të martën, më 22 Shtator  2015 – Tirana do të jetë pa makina, dhe ne do të festojmë në ajër të pastër. Ne do të jemi në lulishten përballë me Muzeun Historik Kombëtar. Do të ketë muzikë, lojëra për fëmijë dhe libra nga iniciativa – Dhuro një libër, merr një libër. Eventin e gjeni këtu:...

Kontaktoni
Rruga Qemal Stafa 206, Tiranë
069 22 11158
Email