fbpx
 
HomeTag

vokal

https://akademiahollywood.com/wp-content/uploads/2015/05/11167994_868698626501963_2951937237080848667_n.jpg

“Mëso ta duash veten nën dritën tënde dhe mëso të ecësh në rrugën që ti beson” Eltina   prej disa muajsh është një nga pedagoget e jashtme në Akademinë Hollywood. Ajo që pikaset menjëherë është dashuria që nxënësit kanë për të dhe puna e palodhshme që ajo bën me ta. Për muajin Qershor, menduam të mësojmë më...